Änglakort / orakelkort

Vad är Änglakort/orakelkort?

Änglakort är ett fantastiskt verktyg för självutveckling, insikter och för vägledning i olika livsfrågor. Änglarna kommunicerar med oss dagligen bara vi lyssnar. Med hjälp av korten blir det lättare att få till sig änglarnas budskap.

Änglakort har ingen bestämd uppbyggnad och struktur som tarotkort. Antalet kort i Änglakortlekarna varierar från 44-45 kort. De kan också ha olika teman som t.ex. änglar, gudinnor, älvor, djur.

Änglakort och är baserade på pytagoreisk numerologi vilket hävdar att alla siffror och bilder vibrerar på ett matematiskt sätt och arbetar i enlighet med den allomfattande attraktionslagen.

Änglakort kan användas på många sätt allt från att dra ett kort för daglig vägledning eller svar på din fråga till olika områden eller teman i livet. De går också bra att blanda olika lekar och få mer detaljerade svar.

Änglakorten handlar om här och nu. Du får de budskap som du behöver höra för att må bra nu. Budskapet är alltid positivt och ges på ett sådant sätt så att du själv ska få tänka efter och handla utefter svaret du får.

 

Skillnaden mellan Tarot och Ängla/orakelkort

Tarotkort och Ängla/Orakelkort används i stort sett på samma sätt och till samma saker. Skillnaden ligger i uppbyggnaden och strukturen. Tarotkorten består av 78 kort, varav 22 tillhör Stora arkanan och de resterande 56 till Lilla arkanan. Lilla arkanan är indelade i fyra olika sviter och varje svit har fyra stycken hov kort.

Tarotläggning är mer övergripande och symboliserar hela livet i med och motgångar. Korten visar också på möjliga vägar och ger dig svar som underlättar dina beslut. När man arbetar med kort använder man sin intuition och kortens betydelse.

Vissa Tarotkort kan upplevas som skrämmande om man inte känner till deras betydelse. Änglakort/Orakelkort har en mjukare framtoning.

Spara

Spara

Spara

Spara