Om mig

Jag heter Marie-Louise Persson och är en kreativ och glad person som brinner för att hjälpa andra människor till ett bättre välmående och skapa större förståelse för vad som påverkar välmåendet i livet. Jag har i större delen av mitt liv arbetat med människor. Innan jag startade Livshälsan arbetade jag 15 år som fritidspedagog inom skola fritidshem. Jag har genom åren själv genomgått olika livskriser och utvecklats genom dem och vet nu att hur mörkt saker och ting än verka te sig, så är allt möjligt att förändra till det positiva. Jag älskar mänskliga möten och har alltid haft ett intresse av vad som finns i vårt inre och hur vi påverkas av och reagerar på olika intryck. Jag har under sedan 2010 gått olika kurser och utbildningar inom stress och friskvård, meditation, personlig och andlig utveckling, samt olika behandlings former inom massage och healing. 

Den andliga biten har tagit större plats de senaste åren då jag inser att även den delen ingår i helheten. Jag gick min första mediala kurs 2011. Detta har lett till att jag under två år har utbildat mig till medialterapeut på Love it i Blentarp hos Jai och Samya Thornell. (diplom 2017).  Under hösten 2016 utbildade jag mig till Änglaterapeut. Sedan januari 2017 utbildar jag mig till Soul Manifistaion Coach som är klar i januari 2019. 

När jag är ledig hämtar jag energi i naturen,  trädgården och i min familj. Jag gillar att skapa god och hälsosam vegetarisk och vegan mat, trädgårdsarbete, skapande i olika material, måla, inredning och att läsa böcker. På morgnarna tränar jag gärna qi gong eller yoga efter det att jag har mediterat. Jag och min man delar intresset för trädgårdsarbete och har skapat en fantastisk trädgård och vi reser en del och älskar att se nya platser. Vi söker också gärna upp vackra trädgårdar och letar efter nya spännande växter och idéer till vår egen trädgård. 

Mina utbildningar >>