Om mig

Jag heter Marie-Louise Persson och är en kreativ och glad kvinna som brinner för att hjälpa andra människor till ett bättre välmående och skapa större förståelse för vad som påverkar välmåendet i livet. Jag har i större delen av mitt liv arbetat med människor. Innan jag startade Livshälsan arbetade jag 15 år som fritidspedagog inom skola fritidshem. Jag har genom åren själv genomgått olika livskriser och utvecklats genom dem och vet nu att hur mörkt saker och ting än verka te sig, så är allt möjligt att förändra till det positiva. Jag älskar mänskliga möten och har alltid haft ett intresse av vad som finns i vårt inre och hur vi påverkas av och reagerar på olika intryck. Jag har under sju år gått olika kurser och utbildningar inom stress och friskvård, meditation, personlig och andlig utveckling, samt olika behandlings former inom massage och healing.

Den andliga biten har tagit större plats de senaste åren då jag inser att även den delen ingår i helheten. Jag gick min första mediala kurs 2011. Detta har lett till att jag under två år har utbildat mig till medialterapeut på Love it i Blentarp hos Jai och Samya Thornell. (diplom 2017). Även änglar är något som alltid intresserat mig och när jag upptäckte att de inte bara är vackra väsen utan att vi också kan kommunicera och få hjälp och vägledning så har änglarna blivit en del av mitt liv. 2015 skrev jag med hjälp av vägledning meditationen Möt din skyddsängel. Detta ledde sen vidare till en helgkurs i hur man använder Orakel/ änglakort. Under hösten 2016 utbildade jag mig till Änglaterapeut.

När jag är ledig hämtar jag energi i naturen och trädgården. Min familj ger kärlek och energi, speciellt mina barnbarn. Jag gillar att skapa god och hälsosam vegetarisk och vegan mat, trädgårdsarbete, skapande i olika material, måla, inredning och att läsa böcker. På morgnarna tränar jag gärna qi gong eller yoga efter det att jag mediterat. Jag och min man delar intresset för trädgårdsarbete och har skapat en fantastisk trädgård och vi reser en del och älskar att se nya platser. Vi söker också gärna upp vackra trädgårdar och letar efter nya spännande växter och idéer till vår egen trädgård.

Mina utbildningar >>