Behandlingar

oljor vardag

Om massage
Massage har visat sig ha många fördelar. Den dämpar bl.a. oro, lindrar smärta, ger förbättrad blodcirkulation, beröringen skapar en känsla av välbefinnande på alla plan och ger avslappning. Eteriska oljor fördjupar dessa effekter. När doften av eteriska oljor andas in, går den direkt upp till hjärnans känslomässiga kontrollcentrum. Eteriska oljor har länge uppskattats för sina upplyftande, lugnande och klargörande egenskaper på känslomässigt välbefinnande och lindrar allt från oro och spänningar till trötthet och stress. Det finns oljor som renar och stärker kroppen. De eteriska oljorna går på djupet i kroppen då de har mycket små fettlösliga molekyler. Därför använder jag mig av ekologiska terapeutiska oljor från Yongliving.

 

Aromamassage

Aromamassage är en härligt avslappnande, mjuk och skön massage som ges med lätta händer och terapeutisk olja. Den är både fysiskt och mentalt lugnande samt avslappnande och är speciellt bra för dig som känner att du behöver komma ner i varv. Denna massage passar alla, även dig som har kronisk värk så som t.e.x fibromyalgi då den anpassas efter dina behov.

De eteriska oljor som används i massagen är ekologiska  rena naturliga växtoljor från Young Living. Oljorna är avslappnande, balanserande och upphöjande.

Delkropp: innehåller massage av rygg axlar och nacke.
Tid ca.30 min 350 kr

Helkropp: innehåller massage av rygg, axlar, nacke, ben, fötter, armar, händer och översta delen av bröstkorgen kring nyckelbenen.
Tid ca 60 min 600 kr

De lux: innehåller utöver helkroppsmassage även en skön ansiktsmassage och huvudmassage.
Tid ca 70 min 650 kr.

 

 

chokladmassageChokladmassage

Massagen är en lyxig, njutningsfull upplevelse för kropp och knopp! En ljuvligt avslappnande massage som har lugnande effekt på alla sinnen. Massagen är också upplyftande och ger en känsla av glädje. Den ges med lätta händer och chokladolja av ekologiska produkter.

Helkroppsmassage innehåller massage av rygg, axlar, nacke, ben, fötter, armar, händer och översta delen av bröstkorgen kring nyckelbenen.
Tid ca 60 min 600 kr

 

 

Regndroppsmassage

Regndroppsmassage mär en djupt avslappnande behandling med 9 eteriska kraftfulla oljor som kan lindra värk och sjukdomsbesvär.
Effekter:
• Lindrar Rygg- och nackbesvär.
• Hjälper mot stress, oro och muskelspänningar.
• Minskar smärta och inflammation.
• Balanserar kroppen och rensar ut gifter.
• Stärker immunförsvaret.
• Ökar blodcirkulationen.
• Kan även lindra astma och allergier.

De eteriska oljorna från Young Living är  rena naturliga växtoljor som uppfyller kraven för terapeutiska oljor: växt, beredning, renhet och styrka.
Läs mer om oljorna här >>
Referenser >>

Vitaflex-tekniken, en form av
reflexologi på fotens ryggradszon.
På ryggen droppas eterisk olja som sprisds ut med fjäderteknik,
sedan används olika massagegrepp.
regndropp

Tid: 60-70 min, 1 gång 700 kr, 3 gånger 1800 kr

 

 

Änglamassage

Änglamassage är en mjuk avslappnande massage som kombineras med änglahealing. Änglarna bjuds in under sessionen och tillsammans arbetar vi i rena och helande energier. Jag förmedlar de eventuella budskap som kommer upp. Massagen ges med lätta händer och terapeutisk olja. Den är lugnande för kropp och själ och passar speciellt bra för dig som känner att du behöver komma ner i varv, även dig som har värk i kroppen så som t ex fibromyalgi.

De eteriska oljor som används i massagen är ekologiska rena naturliga växtoljor från Young Living. Oljorna är avslappnande, balanserande och upphöjande.

Ryggmassage innehåller mjuk aromatisk massage, änglahealing och ev. budskap.
Tid ca 30 min 350 kr

Helkropp innehåller mjuk aromatisk massage av rygg, axlar, nacke, ben, fötter, armar, händer och översta delen av bröstkorgen kring nyckelbenen, änglahealing och ev. budskap.
Tid ca 75 minuter 750 kr

De lux innehåller mjuk aromatisk helkroppsmassage med änglahealing och ev. budskap, ansiktsmassage och huvudmassage.
Tid ca 90 min 900 kr

 

 

Andlig Healing

Genom healing balanseras kroppen på alla plan emotionellt, mentalt, fysiskt och andligt. Healingenergin flödar dit den behöver och sätter igång kroppens eget självläknings-system. Löser även energiblockeringar som uppstått av stress och negativa tankar.
Som andlig healer är jag en kanal för healingenergin som flödar genom mig med hjälp av min guide. Jag är endast ett redskap för den helande healingenergin som vet precis vad du behöver. 
Tid 45 min, 500 kr

 

 

anglamassageÄnglahealing

I änglahealing samarbetar jag med de änglar som är till hjälp för dig just nu. Healingen kombineras med kristaller och chakrabalansering. Healingen inleds med chakraskanning med pendel för att ta reda på om det finns obalanser i något av dina chakran. Sedan görs en balansering av dina 7 huvudchakran. Undertiden samarbetar jag med änglarna som en kanal för högre energier. Jag får budskap, vägledning och goda råd från änglarna för ditt bästa. Änglahealing är en ljus, harmonisk och kraftfull healingform som hjälper till att frigöra låsningar och blockeringar, för att återställa den naturliga balansen i energisystemet. Den arbetar på alla plan fysiskt, psykiskt, emotionellt, mentalt och andligt.
Tid 60-70 min 650 kr

Änglahealing fins även på distans. Tid 60-70 min 650 kr

 

 

 

 

chakranChakrabalansering

Behandlingen börjar med en skanning av dina 7 huvudchakran med hjälp av pendel för att se ev. obalanser. Kristaller läggs ut på dina huvudchakran. Jag samarbetar med Ärkeängel Metatron för balanseringen av dina chakran.
Tid ca 40 min 400 kr

Alla obalanser fysiska och psykiska visar sig i vårt energisystem. Balans i chakrasystemet ger livskraft och hälsa, får dig att må bra, löser spänningar och kan göra dig medveten om blockeringar och begränsningar. Den får dig helt enkelt att känna dig lugn och ger en inre balans. Oftast behövs det fler en behandling för att komma åt grundorsaken till det som skapar obalans. Däremot kan det vara till stor hjälp för att öka energi nivån och balansen under en period.

Rekommendation för bästa resultat är 1-3 gånger med 1-3 veckors mellanrum

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara