Personalklubben

Regndroppsmassage

En mycket avslappnande behandling med massage, aromaterapi och vitaflex, som är en form av reflexologi. Behandlingen balanserar kroppen på alla sätt. Speciellt bra för rygg och nackproblem, muskelspänningar, stress och oro.
Tid ca. 60-70 minuter ordinarie pris 700 kr. DU har 10%. = 630 kr.

 

Änglamassage

Änglamassage är en mjuk avslappnande massage som kombineras med änglahealing. Änglarna bjuds in under sessionen och tillsammans arbetar vi i rena och helande energier. Jag förmedlar de eventuella budskap som kommer upp. Massagen ges med lätta händer och terapeutisk olja. Den är lugnande för kropp och själ och passar speciellt bra för dig som känner att du behöver komma ner i varv, även dig som har värk i kroppen så som t ex fibromyalgi.

Helkropp innehåller mjuk aromatisk massage av rygg, axlar, nacke, ben, fötter, armar, händer och översta delen av bröstkorgen kring nyckelbenen, änglahealing och ev. budskap.
Tid ca 75 minuter ordinarie pris 750 kr. Du har 10% = 675 kr.
De lux innehåller mjuk aromatisk helkroppsmassage med änglahealing och ev. budskap, ansiktsmassage och huvudmassage.

Tid ca 90 min ordinarie pris 900 kr. Du har 10% = 810 kr.

 

Chokladmassage

Massagen är en lyxig, njutningsfull upplevelse för kropp och knopp! En ljuvligt avslappnande massage som har lugnande effekt på alla sinnen. Massagen är också upplyftande och ger en känsla av glädje. Den ges med lätta händer och chokladolja av ekologiska produkter.

Helkroppsmassage innehåller massage av rygg, axlar, nacke, ben, fötter, armar, händer och översta delen av bröstkorgen kring nyckelbenen.
Tid ca 60 min ordinarie pris 600 kr. Du har 10% = 540 kr.

 

Andlighealing

Healing har funnits i tusentals år och är en alternativ behandling som enbart genom överföring av healing energin balanserar kropp, själ och sinne för att skapa harmoni på alla plan. Fysiskt, psykiskt, emotionellt, mentalt och andligt. Healingenergin flödar dit den behöver och sätter i gång kroppens självläkningssystem. En mycket skön och avslappnande behandling.
Tid 45 min ordinarie pris 500kr. DU har 10% = 450 kr. 

 

 
Meditation

Jag har olika meditations grupper och medtitationsdagar.
Du har alltid 50 kr rabatt på dessa grupper och dagar. Dessa läggs ut efter hand.