Medial vägledning

tarot2med tarot kort

Har du fastnat någonstans i livet? Känner du dig osäker i någon situation eller relation?
Då kan en vägledning med tarot vara lösningen! Jag använder min intuition när jag läser Korten. De hjälper mig att få tag i de energier som finns i ditt liv och kan berätta om dåtid, din tid just nu, vad som upptar ditt medvetande, situationer runt omkring dig osv. Korten visar också på möjliga vägar och ger dig svar som underlättar dina beslut. Ofta har vi redan svaren själva men känner oss osäkra och behöver bekräftelse eller behöver vi se möjligheter i situationen.

Jag "spår" inte! Jag visar bara på alternativen eller vilka vägar som ligger öppna. Jag ger heller aldrig information om hur det ska gå för andra personer som inte är närvarande i rummet.
Jag har tystnadsplikt.

Tid ca. en timme. Pris 600 kr.
Skillnaden mellan  tarot och änglakort >>

 

Privat sittning

candles 2000135 1920Privatsittning är som en seans fast för en person. Jag tar kontakt med nära och kära från andra sidan som jag beskriver för dig på olika sätt. Om och när du vet vem  personen är. Ber jag om personliga budskap till dig. De handlar om viktiga saker för dig här och nu,
uppmuntran och hälsningar. Du berättar ingenting för mig i förväg. Jag kan inte bestämma vem som ska komma från andevärlden. Den som kan förmedla det du behöver just nu kommer. Jag är bara en kanal och det är andevärlden som bestämmer.
Du får gärna spela in. Jag har tystnadsplikt.

Tid .ca 60 min pris 500 kr.

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara